Bereken direct uw prijs

Onlinegras.nl levert snel en betrouwbaar

Graszoden bestelt u bij onlinegras.nl, een van de grootste en oudste graskwekerijen van Nederland. Wij bieden u topgrassen tegen een aantrekkelijke prijs. Binnen korte tijd geniet u van dat prachtige, strakke gazon waar u al zo lang van droomt. Bestel eenvoudig via www.onlinegras.nl of telefonisch, dan hebt u uw graszoden snel in huis.

Levering gras in goede conditie

Gras is een natuurproduct. Het is belangrijk dat een graszode in goede conditie is als hij gelegd wordt. Daarom oogsten we het gras zo kort mogelijk voor de levering bij onze klanten. Het transport van de graszoden wordt verzorgd door een bekwaam transportbedrijf. Zij bezorgen van dinsdag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 18:00 uur. De graszoden worden geleverd op pallets. U kunt uw bestelling vooraf betalen met iDEAL, maar contant betalen bij levering is ook mogelijk. Hebt u uw graszoden voor 13:00 uur besteld, dan vindt de levering van het gras de volgende dag plaats. Wij leveren in Nederland en in het buitenland. Levering in het buitenland duurt vaak langer, maar het gras wordt onderweg in perfecte conditie gehouden.

Afhalen van uw graszoden

Woont u in de buurt van onze kwekerij in Drouwen? En hebt u een niet al te grote bestelling gedaan? Kom dan eenvoudig uw graszoden zelf ophalen. U betaalt geen vervoerskosten en u kunt eens kennismaken met onze kwekers. Wellicht kunnen zij u nog wat adviezen geven. U kunt de graszoden meestal nog ophalen op de dag dat u ze besteld heeft.