Bereken direct uw prijs

Diverse soorten gras bestellen op onlinegras.nl

Op onlinegras.nl vindt u drie soorten gras. Zo verkopen wij onder andere schaduwgras. Deze soort gras is bedoeld voor wie weinig zonlicht in zijn tuin krijgt. Dit kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door grote bomen rond de tuin, of schaduw van andere huizen. Maar ook een tuin op het noorden vangt minder zonlicht dan een tuin op het zuiden. Normaal gras zal op die plek snel verkleuren, maar bij speciaal schaduwgras gebeurt dat niet, omdat het in staat is om op plekken met weinig licht te groeien. Het wordt bijvoorbeeld ook vaak gezaaid onder bomen of heggen.

Gras met en zonder bewapening

De andere twee soorten gras die wij in ons assortiment hebben, zijn gras met en zonder bewapening. Beide kwaliteitsgrassen, maar de manier van kweken verschilt. Gras met bewapening groei met behulp van netten. Hierdoor gaat de groei sneller en kan er vaker per jaar geoogst worden, waardoor deze grassoort goedkoper is. De bewapening zorgt ervoor dat het gras zijn stevigheid krijgt, ook in periodes met minder zonuren. De bewapening is na 5 jaar biologisch afgebroken en verdwenen, waardoor het milieu niet wordt beschadigd. Gras zonder bewapening krijgt meer tijd om te groeien en wordt ook maar eens per jaar geoogst. Deze grassoort is daardoor wat duurder.

Eenvoudig bestellen

Op onlinegras.nl bestelt u gemakkelijk verschillende soorten gras. Vul de rekenmodule op onze website in en u weet meteen wat uw bestelling u gaat kosten. Vervolgens wordt uw bestelling snel aan huis bezorgd. Of kom uw bestelling bij ons ophalen.